Top
 
our business

#Over ons – Zo werkt PT Rotterdam

Over ons

Personal training bij PT Rotterdam

Bij PT Rotterdam werken we met full body work-out. In elke sessie is er aandacht voor alle spiergroepen, waardoor je je hele lichaam gebruikt en sterker maakt. Elke work-out is uitdagend en anders – er is nooit een uur precies hetzelfde. Om je uit te dagen, nieuwe dingen te leren en al je spiergroepen aan het werk te zetten. Zo werk je aan je kracht, spieropbouw, conditie en explosiviteit.

Persoonlijke aandacht

Of je nou beginnend sporter bent of juist al heel veel ervaring hebt – PT Rotterdam is er voor iedereen. De Personal Trainers van PT Rotterdam hebben een enorme passie voor sporten en  mensen ondersteunen om hun doelen te bereiken. En daar willen we jou ook bij helpen! We zullen je altijd motiveren om alles uit jezelf te halen en om fysiek en mentaal te groeien.

We vinden persoonlijke connectie en veel aandacht voor de juiste uitvoering van de oefeningen heel belangrijk. Daarom werken we altijd in kleine groepjes bij PT Rotterdam. Je kunt kiezen voor 1-op1 training of voor small group training waar twee tot vier mensen aan de slag gaan met een personal trainer. Dan weten we zeker dat we jou de juiste kwaliteit kunnen bieden en je op een krachtige en gezonde manier aan je persoonlijke doelen kan werken.

De beste training voor jou

PT Rotterdam werkt nauw samen met Fysiotherapeut en Manueel Therapeut Roland van der Heijden van praktijk Groothandelsgebouw, Rotterdam. Bij de start van je personal training-sessie bij PT Rotterdam, adviseren wij om hier een fysieke test te laten doen. Op basis van de uitslag kunnen wij de training nog beter op jouw lichaam en behoeften afstellen.

Sterker worden – fysiek en mentaal

Waarom PT Rotterdam écht iets voor jou is

Samen werken we aan jouw doelen en motiveren we je om alles eruit te halen.

Naast spierkracht werk je ook aan conditie, coördinatie en balans, waardoor je meer vertrouwen krijgt in jezelf.

Afwisseling is key! De personal trainers van PT Rotterdam stellen wekelijks verschillende trainingsschema's op.

Je staat er nooit alleen voor en de Personal Trainers helpen je om nét dat stapje extra te zetten.

Je bespaart tijd! Na jouw uur training heb je alles aangepakt, van conditie tot balans en van biceps tot benen.

Volg ons op Instagram!