Top
 

#Meet Our Coaches – De Personal Trainers van PT Rotterdam

Meet our coaches

De Personal Trainers van PT Rotterdam

Pieter Snijder

PT Rotterdam is in 2021 opgericht door Pieter Snijder, een gepassioneerde, krachtige en kundige personal trainer met oog voor detail. De liefde voor sport en beweging heeft er bij Pieter altijd al ingezeten. Al op jonge leeftijd deed hij aan verschillende sporten, zoals voetbal, korfbal, boksen en de triatlon. Op zijn veertiende is hij gestart met tennissen en daar heel fanatiek in geworden. Van zijn grote hobby maakte hij zijn werk, heeft hij een opleiding gevolgd en is hij tennisleraar geworden. Hij heeft bij verschillende parken lesgegeven en vijftien jaar geleden heeft hij dat nog verder uitgebouwd en heeft hij zijn eigen, succesvolle tennisschool opgestart. 

Spierkracht, coördinatie en balans

Naast tennis ontwikkelde Pieter een passie voor fitness. Tennis is vooral een spel, maar fitness helpt hem in alle facetten van het leven, zowel fysiek als mentaal. Om meer mensen hierbij te helpen en ze te begeleiden naar een beter, gezonder en sterker leven, heeft Pieter de opleiding tot Personal Training gevolgd aan Chivo. Direct daarna is hij PT Rotterdam gestart en helpt hij mensen om te werken aan hun spierkracht, coördinatie en balans. 

Hard werken

Pieter houdt van hard werken en zorgt ervoor dat je tijdens je training alles eruit haalt. Hij motiveert je om door te zetten en nét die stap extra te zetten. Je kan altijd meer dan je zelf denkt. Zo groei je niet alleen fysiek maar ook mentaal. 

Mels Walraven

Mels is een fanatieke, enthousiaste personal trainer bij PT Rotterdam. Al sinds kleins af aan is Mels actief aan het sporten en heeft veel ervaring met vechtsporten. Op zijn twaalfde is hij gestart met taekwondo en heeft later ook aan MMA, kick boksen en worstelen gedaan. Op zijn negentiende is hij gestart met krachttraining en heeft dat heel fanatiek opgepakt. Hij is meerdere dagen per in de sportschool te vinden, kreeg Personal Training van Jordan Kroon en bouwde snel kracht op. Zo ontdekte hij dat hij ook hier een passie voor had en hier meer mee wilde doen. Mensen begeleiden, zijn kennis delen en anderen daarbij ook helpen om sterker te worden, zowel fysiek als mentaal, motiveerde hem om na het behalen van zijn koksdiploma, de opleiding tot personal trainer te volgen en af te ronden. 

Motiverend en fanatiek

Mels is een hele motiverende, fanatieke Personal Trainer die altijd kansen ziet om te groeien. Je werkt niet alleen aan je spierkracht, maar je krijgt door deze trainingen ook meer zelfvertrouwen, je zit lekkerder in je vel en je wordt mentaal sterker.

Nadja Hoekstra

Nadja is een hele persoonlijke personal trainer, met een enorme affiniteit met sporten. Op jonge leeftijd heeft zij al heel fanatiek gesport. Ze turnde op hoog niveau en daardoor ook gaan dansen. Daar ontdekte ze echt haar passie voor bewegen: ze trainde zes uur per week bij dansstudio Bounce en deed me aan Nederlandse en Europese kampioenschappen. Bij de dansstudio is ze ook lessen gaan geven, zoals bodypump, zumba en jumping. Na Nadja haar wereldreis heeft ze haar horizon op het gebied van sporten nog verder verbreed. Ze is verliefd geworden op Crossfit en heeft heel veel uur in de box van Spartaan doorgebracht. Toen ze zich helemaal fit voelde is ze daar ook les gaan geven. 

Plezier halen uit het sporten

Haar passie voor lesgeven en haar kennis overdragen om mensen te helpen een fittere versie van henzelf te worden, is altijd aanwezig geweest. Gezelligheid en plezier halen uit sporten is voor Nadja heel belangrijk, omdat je het sporten anders nooit gaat volhouden. Het gaat om balans: je hoeft niet alleen maar op komkommers en salade te leven om toch gezond en fit door het leven te gaan. Hoe je dat wel doet? Nadja helpt je graag op weg naar een fitter leven en meer zelfvertrouwen op een manier die bij jou past. 

Vraag een gratis proefles aan

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Volg ons op Instagram!